Bericht van Nathan di jul 15, 2008 7:30 pm

Registration date : 27-05-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Italiaanse Serie A Empty Re: Italiaanse Serie A

Bericht van koen1982 zo nov 02, 2008 1:09 pm

Juventus heeft voor de derde keer op rij gewonnen in de Serie A. Het versloeg Roma met 2-0. Kampioen Inter had het lastig bij hekkensluiter Reggina, maar won toch met 2-3.
Roma eindigde vorig seizoen nog tweede in de Serie A, maar verkeert nu in een diepe crisis. De Romeinen hadden hun vorige drie wedstrijden verloren en behaalden op verplaatsing nog geen enkel punt.
och kwam Roma bijna op voorsprong in Turijn. Een voorzet van Panucci verraste iedereen en waaide ei zo na in doel, maar de paal bracht redding voor Juventus.
Del Piero bracht de thuisploeg nog voor de rust op voorsprong met een vrije trap. Vanaf 30 meter krulde hij de bal magistraal in de bovenhoek.
Meteen na de rust verdubbelde Marchionni de score na een knappe aanval.
Roma-trainer Spalletti gooide nog een extra spits in de strijd, maar het kalf was al verdrnken.
Voor Roma is het de vierde nederlaag op rij, Juventus staat door de zege voorlopig weer in de top vijf.

Inter-coach Mourinho stelde vier spitsen op en dat leek te lonen. Na 24 minuten leidde de landskampioen met 0-2 dankzij goals van Maicon en Vieira.
Maar Reggina gaf zich niet gewonnen en maakte na rust zelfs gelijk.
De hekkensluiter leek op weg naar een punt, maar het venijn zat in de staart.
In de toegevoegde tijd behoedde Ivan Cordoba (foto) Inter voor de rode kaken.
Na een corner belandde de bal voor de voeten van de Colombiaanse verdediger, die door een bos van benen de 2-3 binnenschoot.
Dankzij deze overwinning wipt Inter voorlopig naar de eerste plaats.